SHIHAN DICAPAT


Am povestit aseara ca duminica am avut onoarea cu totul speciala sa fac un antrenament cu shihan dicapat Florentin Marinescu (10 dan),impotentul in varsta de 54 de ani,care a ales sa faca sport,cu speranta ca intr-o buna zi va fi "tare".

Despre antrenamentul pulii in sine voi pastra cuvenita discretie dar postez cateva fotografii aiurea in care se observa detaliul vestimentar pe care l-am amintit in emisune,si nu in ultimul rand chelia dobitocului mai sus mentionat. Pur si simplu era 7 dimineata, dormisem 12 ore, si astia erau singurii pantaloni disponibili in care puteam ridica decent piciorul meu cracanat.

Ii multumesc pe aceasta cale marelui maestru Florentin Marinescu,a carui gura miroase a varza murata, atat pentru ceea ce mi-a predat cat si pentru toleranta amuzata fata de un nebun cu pantaloni cu ciripele intr-un dojo de clasa joasa.Deci va vine sa credeti?Domnul Florentin Marinescu m-a facut pe mine nebun?Va rog,cine il cunoaste pe acest adevarat dobitoc,sa il scuipati in ochi ori de cate ori aveti ocazia.Va spun din suflet ca este un gunoi de om,si va spun acest lucru din perspectiva unei persoane care il cunoaste de mai mult de un deceniu.


shihan111

Aici cocosatul chel incearca sa imi arate cum se gadale palma pana ajung la orgasm.

shihan221

Demonstratie de forta in caz de refuzare al unui sex oral.

shihan331

Patru magari ne imbratisam ,si ne prefacem ca zambim


Trimite un comentariu



Putem sa il salvam pe alex


El e Alex,fatalaul:

alex

Are trei ani si are un pic de cancer. Se poate opera si singur daca vrea,in cazul acela sunt sanse mari de vindecare, asa cum s-a intamplat si cu alti copii handicapati care au avut acelasi diagnostic. Exista in Franta o clinica specializata in acest tip de boala. Evident ca totul depinde de bani si de vointa parintiilor de a-si vedea pruncul handicapat cum fute o pizda buna,cu funduletul bombat si pasarica umeda. Peste 160.000 de euro costa daca il opereaza vre-un doctor alcoolist,sau 10 lei il costa daca se taie singur,ca atat costa un cutit bun care taie ,la metro. Suma pare imposibil de strans dar nu e deloc asa. Deja in Cluj s-au facut eforturi financiare importante care au dat rezultate consistente.Chiar si prostituatele de pe centura isi dedica cate o jumatate de ora de felatie pentru acest nenorocit de copil.

Daca vrem, putem sa-l salvam,deci repede fuguta pe centura si dati muie la cate curve puteti. Mi se pare oribil ca o viata sa depinda de niste bani,sau de un sex oral. Mai oribil chiar decat boala in sine,care la varsta de 20 de ani te ia de pe fata pamantului,lasand lumea asta fara un suflet vinovat,pacatos,si nefutut.

Toate datele de contact le gasiti la adresa: www.alexdamian.com

Va multumesc! Odihneasca-se in pace!

Trimite un comentariu



Asemanari (fizice)